Roland Scholten als eerste naar 2e ronde op de Ladbrokes

Roland Scholten als eerste naar 2e ronde op de Ladbrokes

Vandaag is in London’s Alexandra Palace het Ladbrokes World Darts Championship van start gegaan waarbij Roland Scholten de eer had van de openingspartij. Tegenstander was Jamie Caven, op voorhand had Scholten het slechter kunnen treffen, Caven staat dan wel 18e op de Order of Merit maar komt op de tv toernooien zelden door de 1e ronde. 

Ook ditmaal zou het voor Caven niet anders eindigen. Scholten pakte de eerst set met 3-1 waarna Caven de 2e met 3-0 op zijn naam schreef. De 3e en 4e set gingen beiden echter weer naar Scholten (3-2, 3-1) die zich hiermee eindelijk weer eens voor de 2e ronde plaatste. Hopelijk luidt dit een terugkeer van Roland in richting de hogere regionen op de dartsladder.